דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גרנולה ביתית וטעימה
גרנולה ביתית מושלמת
  • 1 לשים בקערה את הקוואקר. לשפוך עליו את סירופ המייפל והסוכר ולערבב היטב עד שכל הקוואקר מצופה.
  • 2 לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • 3 בתבנית גדולה לשים נייר אפייה, לשפוך את כל הקוואקר ולפזר היטב על התבנית.
  • 4 להכניס לתנור ולקלות כ- 30 דקות, כשאחרי כל 10 דקות להוציא את התבנית ולערבב את הקוואקר.
  • 5 כשהקוואקר זהובים ופריכים להוציא מהתנור ולהניח להצטנן.
  • 6 להוסיף את החמוציות, הצימוקים, הפקאן והבננות, לערבב היטב ולאחסן בצנצנת אטומה היטב.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
נפלא עם יוגורט או חלב. בשלב האפייה ניתן להוסיף שקדים מולבנים, גרעיני חמניה, פיסטוק קלוף ולא קלוי. אפשר להרכיב את הגרנולה הביתית לפי התוספות האהובות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.3% 8.1% 10.1% 74.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב