מצרכים למתכון
748 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
כריך גבינה צהובה עם פלפלים ובצלצלים, צילום: שי אפגין
- אופן הכנת הסלט לכריך:
- 1 מערבבים בקערית קטנה את רצועות הפלפל (פלפל אדום קלוי ללא הגרעינים), בצלצלי הפנינה המוחמצים, השמיר היבש ועגבניות השרי (צרובות על מחבת טפלון עם מעט שמן זית) עם המלח ושמן הזית.
- אופן הכנת הכריך:
- 1 חותכים את הג`בטינה לשתי פרוסות נפרדות.
- 2 מורחים על כל פרוסה את ממרח הפלפלים.
- 3 מסדרים את משולשי הגבינה הצהובה על הפרוסות עם הממרח.
- 4 מניחים את סלט הפלפלים ובצלצלי הפנינה מעל הגבינה בשתי פרוסות הג`בטינה ומגישים.
- 5 חזרה נעימה וטעימה לבית הספר
- המלצת השף:
- 1 להגיש את הכריך בליווי זיתי טאסוס.
שיטת ההכנה כוללת גם קלייה וצריבה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5% |
35.2% |
17% |
42.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב