דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

מנה אחת, 353 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כריך ישראלי
כריך גבינה צהובה לבית הספר, צילום: שי אפגין
  • 1 חותכים את הלחמניה לאורכה - לא עד הסוף (לצורת "פקמן").
  • 2 מורחים משני צידי הלחמניה הפנימיים את טפנד הזיתים ומעליו את המיונז.
  • 3 מסדרים את משולשי הגבינה הצהובה בתוך הלחמניה.
  • 4 מסדרים מעל הגבינה את מקלות המלפפון וחצאי העגבניה.
  • 5 ממליחם ומגישים.
  • 6 בתיאבון חיוך
  • המלצת השף:
  • 1 להגיש את הכריך בליווי מלפפון חמוץ.
  • 2 ניתן להכין את הכריך גם עם גבינה צהובה פרוסה דק דק 9%.

המתכון באדיבות ברק חי חורש, שף מחלבת טרה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 37.6% 24.5% 34.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב