דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 112 גרם למנה\יחידה (8-10 אצבעות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אצבעות סלמון עטופות בקדאיף בקרם לימונים
מנה ראשונה מושלמת לראש השנה, צילום: יסמין ואריה.
  • 1 לחתוך את הסלמון לרצועות בגודל של אצבע ולתבל במלח גס ופלפל שחור גרוס.
  • 2 על לוח עבודה לפתוח את אטריות הקדאיף לאורך ולהניח בקצה את אצבעות הסלמון.
  • 3 לגלגל עד כיסוי כל הדג, לבזוק מעט שמן זית (2 כפות) מעל ולהניח את אצבעות הסלמון העטופות על מגש מרופד בנייר כסף.
  • 4 בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לאפות עד השחמה מלאה (8-9 דקות). מומלץ לא לאפות יותר מדי כך שהדג יישאר עסיסי.
  • 5 הכנת הרוטב - במעבד מזון ידני להניח את כל המצרכים ולעבד עד קבלת מרקם חלק של הקרם. לטעום ולשפר טעם.
  • 6 בצלחת לערום את אצבעות הקדאיף, להוסיף מעל את הפיסטוקים הקצוצים ולהניח ליד מעט קרם לימון לטבילה.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 33.7% 30.3% 35%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב