מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 808 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
ארוחת ערב טעימה אחרי יום עבודה ארוך
- 1 לקצוץ את כל הירקות ועשבי התיבול, לחתוך את גבינת הפטה לקוביות ולהעביר הכל לקערה לסלט.
- 2 להוסיף את שמן הזית, מיץ הלימון והתבלינים, ולערבב היטב.
- 3 לפני ההגשה לפזר מעל את התערובת לסלט והקרוטונים, ולערבב קלות. מתקבל סלט ירקות עשיר וטעים שאתם הולכים להתאהב בו ולאמץ אותו לפחות אחת לשבוע!
- 4 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן לשלב בסלט גם אבוקדו, אגוזי מלך, צנוברים, טחינה, פטריות מוקפצות, עלים ירוקים, בצל ירוק וכל מה שאתם אוהבים.
ציוד נדרש: קערת סלט וסכין חיתוך.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. תרגישו חופשי לשחק עם המרכיבים ועם הכמויות.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.7% |
32.9% |
15% |
42.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב