דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 479 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל בשר בקר גרוזיני
כתף בקר עם ירקות
  • 1 שוטפים את נתח הבשר (לפחות 1.5 ק"ג ורד הצלע מס` 1 או כתף מס` 5), ממלאים בסיר מים מעט מעל גובה הבשר בשלמותו ומבשלים במשך כשעה (בישול חלקי). את ציר הבשר שומרים.
  • 2 מוציאים את נתח הבשר, מצננים מעט ופורסים לפרוסות בעובי של עד 1 וחצי ס"מ.
  • 3 בסיר סוטאז` רחב מסדרים את נתחי הבשר, מוסיפים מים עד גובה הבשר + לפחות 2 כוסות מציר בישול הבשר ואת הבצלים השלמים. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כחצי שעה.
  • 4 מוסיפים את הירקות והתבלינים (מלבד הפטריות), ומבשלים עוד כ- 40 דקות. בשלב זה מוסיפים גם את הפטריות וממשיכים בבישול לכמה דקות.
  • 5 מכניסים את הסיר לתנור בחום של 180-190 מעלות לפחות ל- 20 דקות עד להזהבה מלמעלה.
  • 6 בהצלחה ובתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את גרגירי הפלפל האנגלי והפלפלים האדומים המתוקים. שיטת ההכנה כוללת גם אפייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 16.9% 62.6% 16.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב