דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 529 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סלט בולגרית
סלט בולגרית קל להכנה
  • 1 קוצצים את כל הירקות לתוך קערה.
  • 2 סוחטים לימון שלם ומוסיפים את שמן הזית וטבעות הזיתים.
  • 3 מגרדים מעל גבינה בולגרית.
  • 4 מערבבים ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בזיתים שחורים במקום זיתים ירוקים. ניתן להוסיף מלח לפי הטעם למרות שהגבינה הבולגרית מלוחה גם כך.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
הסלט אינו מכיל הרבה קלוריות, אך אפשר עוד להוריד ע"י הפחתת כמות השמן לשתי כפות. טעמו של שמן הזית חזק ועדיין יהיה מורגש.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 30% 20.9% 40.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב