דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 316 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רביולי גבינות מוקפץ בתאנים צלויות וזעפרן
רביולי עם תאנים, צילום: יח"צ
  • 1 זורים את הסוכר החום על התאנים. צולים אותם בתנור ומניחים בצד.
  • 2 מקפיצים את הרביולי עם מעט שמן זית על מחבת חמה.
  • 3 מוסיפים שום קצוץ, תרמילי הל, פלפל שחור גרוס, ג`ינג`ר וקורט מלח תוך כדי ההקפצה.
  • 4 לאחר כ- 3 דקות מוסיפים את השמנת ושערות הזעפרן, ומביאים לרתיחה קלה.
  • 5 מוסיפים את התאנים.
  • 6 מסדרים על צלחת הגשה נאה.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה והקפצה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 18.3% 21.4% 58.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב