דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 378 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף במלח
עוף בתנור עם מלח גס
  • 1 מפזרים את המלח הגס בקצוות בתבנית גדולה של התנור.
  • 2 מכניסים לתוך העוף את הלימון החתוך לרבעים וסוגרים.
  • 3 בקערה קטנה מערבבים את שמן הזית והבזיליקום, ומורחים את העוף בעזרת מברשת אפייה.
  • 4 מניחים את העוף במרכז התבנית בזהירות כדי שלא ייגע במלח ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כשעה עד שהעוף משחים. מתקבל עוף במלח פשוט נהדר!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: עם סלט ירקות.

הערך התזונתי לא כולל את המלח הגס, על מנת שערך הנתרן לא יהיה מוטעה. יחד עם זאת, בתהליך האפייה ככל הנראה המליחות נספגת בעוף ולכן יש לקחת זאת בחשבון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 37.4% 57.5% 3.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב