מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 258 גרם למנה\יחידה (2-3 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
פסטה פנה עם תוספות מושלמות
- 1 מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה וגם את האפונה בנפרד, ומסננים.
- 2 במחבת גדולה קולים את הצנוברים והקשיו עד להשחמה קלה. מוסיפים את השמנת והחמאה ומערבבים. מוסיפים את המלח והפלפל השחור, ומערבבים.
- 3 מוסיפים את הפסטה המסוננת + האפונה למחבת, מערבבים, מוסיפים את הבזיליקום ומערבבים לעוד כ- 5-8 דקות של בישול על אש קטנה.
- 4 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם קלייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4% |
34.2% |
14.4% |
47.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב