דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 182 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

  • עגבנייה - 10 יחידות בינוניות - סה"כ (1.72 ק"ג)
  • פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
  • פלפל צהוב - יחידה בינונית (122 גרם)
  • פלפל ירוק חריף -  יחידות בינוניות - סה"כ (123 גרם)
    1-2 פלפלים חריפים
  • שום -  שיניים
    2-3 שיני שום כתושות
  • מלח - קורט
  • שמן קנולה -  כפות - סה"כ (15 מ"ל)
    1-2 כפות שמן קנולה
  • פלפל כתום - יחידה אחת

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט עגבניות ופלפלים על האש
סלט חובה בעת הגשת הראשונות
  • 1 לקלות על האש את העגבניות ואת הפלפלים.
  • 2 לצנן בכלי מכוסה.
  • 3 לקלף את הפלפלים ואת העגבניות.
  • 4 לקצוץ את העגבניות והפלפלים לקוביות קטנות.
  • 5 להוסיף שום כתוש, מלח ושמן.
  • 6 לבחוש היטב.
  • 7 להמתין חצי שעה ולטעום שנית.
  • 8 לתבל בהתאם לטעם האישי.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אם לא אוהבים את הסלט חריף - להפחית את כמות הפלפל החריף והשום.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. הערך התזונתי לא כולל את הפלפל הכתום.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.7% 10.2% 14% 65.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב