מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 182 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט חובה בעת הגשת הראשונות
- 1 לקלות על האש את העגבניות ואת הפלפלים.
- 2 לצנן בכלי מכוסה.
- 3 לקלף את הפלפלים ואת העגבניות.
- 4 לקצוץ את העגבניות והפלפלים לקוביות קטנות.
- 5 להוסיף שום כתוש, מלח ושמן.
- 6 לבחוש היטב.
- 7 להמתין חצי שעה ולטעום שנית.
- 8 לתבל בהתאם לטעם האישי.
- 9 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אם לא אוהבים את הסלט חריף - להפחית את כמות הפלפל החריף והשום.
שיטת ההכנה כוללת גם בישול. הערך התזונתי לא כולל את הפלפל הכתום.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
10.7% |
10.2% |
14% |
65.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב