דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד
עוגת שוקולד פשוטה וטעימה
  • 1 לחמם מראש את תנור האפייה לחום של 180 מעלות.
  • 2 לערבב היטב את הקמח, אבקת הקקאו, הסוכר, סוכר הוניל ואבקת האפייה.
  • 3 להוסיף את הביצים, השמן והמים, ולערבב היטב.
  • 4 לשמן תבנית עגולה מס` 26 (או כל תבנית עגולה אחרת שתתאים) ולשפוך לתוכה את התערובת.
  • 5 להכניס את התבנית לתנור ולאפות כחצי שעה עד שהעוגה מוכנה (לערוך את מבחן הקיסם הננעץ בעוגה - הקיסם צריך לצאת נקי ללא פירורים).
  • 6 לחמם את השמנת המתוקה עם השוקולד עד להמסת השוקולד, ולצפות את עוגת השוקולד (גם מהצדדים).
  • 7 לקשט במעט סוכריות צבעוניות.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה מס` 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 31.6% 8.1% 59.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב