דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

36 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (36 יחידות אלפחורס)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות אלפחורס
עוגיות אלפחורס ביתיות
  • 1 מקציפים סוכר וחמאה עד הטמעת הסוכר, מוסיפים בהדרגה את הביצים ומקציפים עוד כ- 3-5 דקות לקבלת קצף תפוח. מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את שאר החומרים (חוץ מחצי כוס מהקמח).
  • 2 משאירים את חצי כוס הקמח לסוף ומוסיפים לבצק בידיים (אם דביק מדי מוסיפים עוד מעט קמח, אך רצוי לא ללוש יותר מדי).
  • 3 מחלקים ל- 3 ומכניסים למקרר לשעתיים. מוציאים מהמקרר ומשהים כרבע שעה שיהיה יותר קל לעבד את הבצק.
  • 4 מרדדים כל חלק על נייר אפייה עם מעט קמח, לעובי של כחצי ס"מ. קורצים עיגולים ואופים בחום של 180 מעלות כ- 8-10 דקות עד שיזהיב מעט.
  • 5 יוצרים "נשיקות" של עוגיות עם ריבת החלב, מורחים מעט ריבת חלב גם מסביב לעוגייה וטובלים בקוקוס.
  • 6 בהצלחה ובתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן השהייה במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 21.8% 5.6% 71.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב