דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

36 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות אלפחורס
עוגיות אלפחורס ביתיות
  • 1 מקציפים את החמאה והסוכר עד להטמעת הסוכר, מוסיפים בהדרגה את הביצים וממשיכים להקציף במשך כ- 3-5 דקות נוספות עד לקבלת קצף תפוח. מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את שאר המצרכים.
  • 2 בסוף מוסיפים את 1/2 כוס הקמח הנוסף לבצק בידיים (אם דביק מדי מוסיפים עוד מעט קמח, אך רצוי לא ללוש יותר מדי).
  • 3 מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים ומכניסים למקרר למשך כשעתיים. מוציאים מהמקרר ומשהים כרבע שעה שיהיה יותר קל לעבד את הבצק.
  • 4 מרדדים כל חלק על נייר אפייה עם מעט קמח לעובי של כחצי ס"מ. קורצים עיגולים ואופים בחום של 180 מעלות למשך כ- 8-10 דקות עד שיזהיב מעט.
  • 5 יוצרים "נשיקות" של עוגיות עם ריבת החלב, מורחים מעט ריבת חלב גם מסביב לעוגייה וטובלים בקוקוס הטחון. מתקבלות עוגיות אלפחורס ביתיות וטעימות במיוחד!
  • 6 בהצלחה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר.

זמן ההכנה לא כולל את זמן השהייה במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 21.8% 5.6% 71.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב