דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 72 גרם למנה\יחידה (כ- 15 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק עדשים עם ירקות
מרק נהדר לחורף
  • 1 לטגן מעט את הבצל ולהוסיף את כל הירקות לסיר.
  • 2 למלא מים כ- 3/4 מגובה הסיר.
  • 3 להוסיף את העדשים ואת הסלרי, להוסיף את הפלפל השחור, אבקת המרק, הכמון ורסק העגבניות ולערבב.
  • 4 להנמיך את האש ולבשל שעה עד לריכוך כל הירקות.
  • 5 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להוריד את אבקת המרק, ניתן להוסיף כפית מלח מקום.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.4% 9% 10.8% 67.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב