דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 255 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
ספגטי עם נקניקיות
ספגטי שילדים אוהבים
  • 1 מבשלים את הספגטי לפי ההוראות על גבי האריזה ומסננים.
  • 2 מטגנים בסיר את הבצל עד להשחמה, מוסיפים את השום לעוד כ- 3 דקות טיגון, לאחר מכן מוסיפים את הנקניקיות לעוד כ- 8-10 דקות טיגון ומערבבים.
  • 3 מוסיפים את העגבבניות המרוסקות ורסק העגבניות, ומערבבים לעוד כ- 4 דקות. מוסיפים את המים הרותחים והתבלינים, מערבבים וממשיכים לבשל עוד כ- 10 דקות על אש נמוכה.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
צורת הגשה: מניחים בצלחת ספגטי ועליו את הרוטב עם הנקניקיות ומערבבים.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שימו לב: אין להגיש לילדים מתחת לגיל 5 נקניקיות חתוכות לטבעות מחשש לחנק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 22.6% 18.2% 57.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב