דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 122 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פתיתים מתובלים
תוספת פתיתים לארוחה
  • 1 מטגנים את הבצלים עם השמן עד להשחמה.
  • 2 מוסיפים את הגזרים והפלפל האדום, ומערבבים עוד 5 דקות.
  • 3 מוסיפים את הפתיתים ומטגנים עוד 5 דקות.
  • 4 מתבלים, מערבבים ומוסיפים מים רותחים. מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים כרבע שעה.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. ניתן לוותר על אבקת מרק העוף ולהוסיף עוד מלח לפי הטעם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 4.7% 11.5% 78.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב