דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פתיתים מתובלים
פתיתים מתובלים
תוספת פתיתים לארוחה

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 122 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מטגנים את הבצלים עם השמן עד להשחמה.
  • 2 מוסיפים את הגזרים והפלפל האדום, ומערבבים עוד 5 דקות.
  • 3 מוסיפים את הפתיתים ומטגנים עוד 5 דקות.
  • 4 מתבלים, מערבבים ומוסיפים מים רותחים. מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים כרבע שעה.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. ניתן לוותר על אבקת מרק העוף ולהוסיף עוד מלח לפי הטעם.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יפה ימין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)233191
חלבונים (גרם)6.64 5.45
פחמימות (גרם)4537
מתוכן סוכרים (גרם)2.46 2.02
שומנים (גרם)2.73 2.24
מתוכם שומן רווי (גרם)0.2 0.17
כולסטרול (מ"ג)0.16 0.13
נתרן (מ"ג)524.19430.37
סיבים תזונתיים (גרם)3.15 2.58
מים (גרם)59.9549.22
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)240.71197.63
ויטמין B (מ"ג)0.70.58
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.370.31
ויטמין B5 (מ"ג)0.110.09
ויטמין B6 (מ"ג)0.140.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.618.71
ויטמין C (מ"ג)34.2428.11
ויטמין E (מ"ג)0.730.6
ויטמין K (מק"ג)5.064.15
סידן (מ"ג)16.2813.36
ברזל (מ"ג)0.430.35
מגנזיום (מ"ג)8.436.92
זרחן (מ"ג)21.4617.62
אבץ (מ"ג)0.150.12
אשלגן (מ"ג)143.38117.72
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 4.7% 11.5% 78.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.06 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.