דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 317 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קסדייה
טוסט מקסיקני עם מוצרלה
  • 1 מערבבים את כל מרכיבי המלית בקערה (בבצל הירוק להשתמש גם בחלק הלבן וגם בחלק הירוק). טועמים ומתקנים תיבול.
  • 2 מכינים את הקסדייה: מניחים מחצית מהמלית על טורטייה אחת ומכסים בטורטייה שנייה.
  • 3 מחממים מחבת טפלון בינונית ומשמנים במעט שמן זית. מניחים את הקסדייה על המחבת ומטגנים במשך כ- 2-3 דקות, עד שהטורטייה התחתונה מזהיבה. הופכים בזהירות את הקסדייה לצידה השני ומטגנים עד שהטורטייה השנייה מזהיבה והגבינה נמסה.
  • 4 חוזרים על הפעולה עם הקסדייה השנייה. חותכים למשולשים ומגישים מיד.
  • 5 הקסדייה מוכנה - בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. המתכון באדיבות שי-לי ליפא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.5% 18.1% 20.1% 55.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב