מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 323 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מרק סולת מהמטבח המרוקאי
- 1 מטגנים בסיר את הבצל בשמן עד להזהבה. מוסיפים את השום לעוד כ- 2 דקות טיגון. מוסיפים גם את התבלינים ומערבבים. מוסיפים 2 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
- 2 מוסיפים את הכוסברה הקצוצה והסולת, ומערבבים לעוד כ- 10-15 דקות.
- 3 כמה דקות לפני הסוף טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. מתקבל מרק סולת קל וטעים!
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
את הסולת מפזרים בסיר בעזרת האצבעות ולא ישר לשפוך מהכוס כדי שלא יווצרו גושים בסיר.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.6% |
18.3% |
10.4% |
68.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב