מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 256 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מרק שעועית בשרי לחורף
- 1 מחממים את השמן וסוגרים את חתיכות הבשר (אפשר להשתמש בכמעט כל סוג של בשר: צוואר, שריר וכו`).
- 2 מוסיפים את שאר הירקות, השעועית המושרית (לא משנה איזה צבע) וגריסי הפנינה (מושרית כחצי שעה). מקרמלים. מוסיפים מים רותחים ותבלינים.
- 3 מרתיחים ולאחר מכן מעבירים לאש קטנה עד שהשעועית מתרככת, כשעה וחצי.
- 4 תענוג לאכול מרק שעועית עם בשר כזה בימים קרים עם חלה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להשתמש בבקר דל שומן - כתף, פילה, פילה מדומה. מנה עשירה בברזל.
ציוד נדרש: סיר 5 ליטר.
הערך התזונתי לא כולל את שורש הסלרי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. הכמות לסיר 5 ליטר.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.9% |
11.2% |
35.3% |
44.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב