דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 231 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
אורז אדום
אורז אדום קל להכנה
  • 1 לחמם את השמן בסיר ולטגן את הבצל עד להזהבה קלה.
  • 2 להוסיף את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות והתבלינים, ולערבב היטב.
  • 3 להוסיף את האורז השטוף והמסונן, לערבב ולהוסיף את ציר העוף.
  • 4 לערבב שוב, להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל כחצי שעה.
  • 5 מתקבל אורז אדום מושלם!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף כ- 1/4 כפית סוכר לאיזון החמיצות.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
על מנת לחסוך קלוריות ניתן להפחית את כמות השמן. כדי לשמור על הערך הבריאותי, ניתן להוסיף את השמן לקראת סוף הבישול ולטגן את הבצל עם ספריי שמן.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. ניתן להשתמש בכ- 1/4 קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות במקום העגבניות הטריות. לא מומלץ להחליף את ציר העוף האמיתי באבקת מרק עוף מטעמי בריאות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 18.1% 26.9% 51.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב