מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 207 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
אם כבר פנקייק - למה לא מחיטה מלאה?
- 1 מנפים לקערה את הקמח ואת אבקת האפייה. יוצרים גומה במרכז הקמח ומכניסים אליה את הביצה ואת החלב. מערבבים היטב עד להיעלמות כל גושי הקמח, ומוסיפים את תמצית הוניל.
- 2 מחממים מחבת קטנה על אש נמוכה עם 1/4 כפית שמן קנולה. מוזגים למחבת חצי מכמות הבלילה. מחכים עד שצדדי הפנקייק יבשים מעט ומופיעות בועות במרכז הפנקייק, והופכים אותו (יש להפוך את הפנקייק רק פעם אחת בתהליך הטיגון!). מחכים מספר שניות ומסירים מהאש. חוזרים על הפעולה עם הבלילה שנותרה.
- 3 מגישים מיד (או שומרים במקרר עד 5 ימים, או במקפיא עד חודשיים). מומלץ להוסיף רוטב יוגורט וחמוציות.
- הכנת רוטב היוגורט והחמוציות:
- 1 מוסיפים ליוגורט את תמצית הוניל ומערבבים היטב עד לפיזור אחיד. מחלקים את הרוטב בין שני הפנקייקים ומפזרים מעל חמוציות.
- 2 בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.2% |
12.9% |
25.4% |
56.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב