דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 76 גרם למנה\יחידה (כ- 24 מנות אישיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה ושוקולד לבן בציפוי פריך
עוגת גבינה בטעם שוקולד לבן ללא אפייה, צילום: אנטולי מיכאלו
  • הכנת הציפוי:
  • 1 מניחים את כל החומרים במעבד מזון וקוצצים דק.
  • 2 מחלקים את התערובת לשני חלקים.
  • 3 מרפדים תחתית של תבנית בגודל 40X30 במחצית מכמות הפירורים (או מרפדים תבנית סיליקון בכל צורה שהיא).
  • הכנת קרם הגבינה:
  • 1 ממיסים את השוקולד הלבן בבן מארי או במיקרוגל, מוסיפים לו את החלב ומערבבים בעדינות לתערובת חלקה. מוסיפים את החמאה ואת הגבינה ומערבבים היטב.
  • 2 לחוד מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצף יציב, ומקפלים לתוכה בעדינות את תערובת החלב. מוסיפים את גרידת התפוז (כפית).
  • 3 שופכים את התערובת מעל שכבת הפירורים ומנערים מעט את התבנית כדי ליצור שכבה אחידה. מפזרים מלמעלה את מחצית הפירורים הנותרת, מהדקים מעט ומקפיאים ל- -3 שעות.
  • 4 חותכים למנות אישיות. מעבירים למקרר כ- 3 שעות לפני ההגשה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף 15 גרם ג`לטין לתערובת הגבינה, ואז אפשר לשמור את העוגה במקרר עד ארבעה ימים.

ציוד נדרש: תבנית 30X40.

שדרוג נפלא לעוגת הגבינה הקלאסית. שילוב המרקם הפריך של הפצפוצים עם המרקם הנימוח של קרם הגבינה יוצר מנה מדהימה וקלה להכנה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 37.7% 8.8% 51.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב