דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 245 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
תפוח אדמה מוקרם
מעדן שמתאים גם לשבועות
  • 1 קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ בערך.
  • 2 מברישים תבנית מלבנית קרמית במעט חמאה, מניחים שכבה של פרוסות תפוחי אדמה, מפזרים את המלח, הפלפל השחור והמוסקט, ואותו הדבר עם השכבה השנייה והשלישית. בשכבה השלישית מוזגים את יתרת החמאה על תפוחי האדמה.
  • 3 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה. מוציאים מהתנור, מוסיפים את השמנת לתבנית ומחזירים לתנור לכ- 30-40 דקות עד לריכוך ולהזהבה.
  • 4 מומלץ לאכול חם היישר מהתנור.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית קרמית.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זאת המנה שהכנתי למשפחתי ליום המשפחה - מומלצת ביותר!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 23% 7.3% 64.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב