דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 147 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל פרוסות העוגה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה עם פירורים
עוגת גבינה מעולה שנגמרת מהר
  • 1 מחממים תנור ל- 170 מעלות.
  • 2 במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את חומרי הבצק עד לקבלת מרקם פירורי.
  • 3 לשים מעט עד שמתקבל בצק.
  • 4 משטחים בתבנית אפייה עגולה 28 משומנת בחמאה (כפית - 5 גרם).
  • 5 אופים כ- 30 דקות עד שמזהיב. להוציא ולצנן.
  • 6 יוצרים פירורים על ידי גירוד במזלג של השכבה העליונה של הבסיס, כך שמתקבלים פירורים קטנים. משאירים שכבת עובי לפי הרצוי - מומלץ להשאיר שכבה דקה.
  • 7 הכנת המלית: מקציפים את השמנת, הסוכר והאינסטנט עד לקבלת קרם יציב.
  • 8 מוסיפים את הגבינה והשמנת החמוצה.
  • 9 יוצקים את המלית על הבסיס האפוי כשיתקרר ומפזרים מעל את הפירורים.
  • 10 מכניסים למקרר להתייצבות לפחות כ- 5 שעות.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה עגולה 28.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 37.4% 9.1% 51.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב