מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 308 גרם למנה\יחידה (כ- 3 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
פאד תאי עם טופו, צילום: גלי לופו אלטרץ
- 1 להשרות את האטריות בקערת מים לשעתיים לפחות.
- 2 לחתוך דק את הירקות, לשים בווק רחב עם הטופו, הנבטים והשמן, ולחמם תוך כדי הקפצה.
- 3 לטרוף בכוס את חומרי הרוטב. להוסיף את האטריות המסוננות ו- 2 כפות מהרוטב, להקפיץ יחד, להוסיף עוד מהרוטב כל פעם שצריך - האטריות אמורות להתרכך ולשנות את צבען מלבן אטום לשקוף ורך.
- 4 לערבב ולהקפיץ, להוסיף כוסברה וצ`ילי אם רוצים.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את התמרהינדי והכוסברה והצ`ילי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.5% |
6.7% |
17% |
72.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב