דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סלט עשבי תיבול, ערמונים וגבינת פטה עיזים
סלט עשבי תיבול עם תוספות מיוחדות
  • 1 קוצצים את כל עשבי התיבול (ללא הגבעולים - רק את העלים).
  • 2 פורסים את הערמונים ל- 4 פרוסות כל אחד.
  • 3 חותכים את גבינת הפטה (עיזים או כבשים) לקוביות בגודל 1 ס"מ.
  • 4 מערבבים יחד את כל המרכיבים.
  • 5 מתבלים במיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס.
  • 6 מפזרים מלמעלה חמוציות, גרעינים (רבע כוס תערובת של גרעיני דלעת וגרעיני חמנייה טבעיים ללא מלח) וזרעי פשתן (לא חובה).
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להפוך את המתכון לטבעוני אם מוותרים על הגבינה או מחליפים אותה בטופו.

הערך התזונתי לא כולל את צרור הרוקט/הארוגולה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 29.9% 18.2% 44.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב