דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 113 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת סברינה שונה ומיוחדת
עוגת סברינה בגרסא קצת שונה וטעימה
  • 1 להקציף את החלבונים בקערה.
  • 2 להקציף את החלמונים עם הסוכר וסוכר הוניל בקערה נפרדת עד שהתערובת מלבינה.
  • 3 להוסיף את כל החומרים כולל החלבונים לחלמונים בתנועות קיפול.
  • 4 לאפות בתבנית 28 בחום בינוני של 170 מעלות כחצי שעה, עד שנועצים קיסם והוא יוצא יבש.
  • 5 הכנת הסירופ - להרתיח את הסוכר, תמצית הוניל והמים עד שמתקבל סירופ.
  • 6 כשהעוגה קרה לצקת סירופ חם עם כף עד שכל העוגה רטובה.
  • 7 הכנת הקצפת - להקציף את השמנת עם יתר החומרים ולקשט על העוגה.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט גם בדובדבנים מסוכרים.

ציוד נדרש: תבנית 28.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 15.6% 10.3% 72.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב