דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 336 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פילה מושט מבושל בסגנון מרוקאי
ארוחת דג טעימה ביותר
  • 1 ניקוי הדגים: לשטוף את הדגים במים, לסנן, להוסיף מיץ מחצי לימון ולהמתין במשך כ- 30 דקות. לאחר מכן לשטוף ולסנן.
  • 2 בסיר רחב לחמם את השמן, להוסיף את רצועות הגמבה ולטגן מספר דקות.
  • 3 מעל הגמבה להניח את הגזר ולפזר את שיני השום השלמות מעל.
  • 4 מעל להניח את הדגים (10 פילטים).
  • 5 לתבל בפפריקה, כורכום, אבקת מרק (או מלח) ופלפל שחור. להוסיף את המים על פני כל הסיר ואז לפזר את הכוסברה מעל.
  • 6 לבשל עד לרתיחה, להנמיך את האש לקטנה עד בינונית ולהמשיך לבשל למשך כ- 30 דקות.
  • 7 זהו, מוכן להגשה - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר רחב.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. במנה זו רציתי להפחית את הערך הקלורי ולכן הפחתתי בכמות השמן. הכמות הכדאית להכנה היא לפחות רבע כוס שמן למתכון - למרקם סמיך יותר. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.7% 12.5% 65.9% 16.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב