דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

175 מנות/יחידות, 5 גרם למנה\יחידה (150-200 עוגיות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות ללא גלוטן כשרות לפסח בצורות שונות
עוגיות שילדים אוהבים
  • 1 מנפים את הקמחים ולשים מכל החומרים (חוץ מהסוכר לזרייה) בצק אחיד ולא דביק.
  • 2 יוצרים גליל שמנמן ועוטפים בניילון נצמד. שומרים כשעה במקרר.
  • 3 מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים.
  • 4 מרדדים כל חלק על משטח עבודה מקומח לעלה דק, כ- 3-4 מ"מ.
  • 5 קורצים צורות ומניחים בתבנית גדולה המרופדת בנייר אפייה.
  • 6 זורים מעט סוכר על העוגיות שבתבנית (אפשר להוסיף קינמון טחון).
  • 7 אופים בחום בינוני בתנור שחומם מראש בחום של 175 מעלות, עד שהעוגיות מזהיבות, כ- 5-7 דקות.
  • 8 בתיאבון חיוך
  • הערות-
  • אפשר לשמור את הבצק גם יום קודם במקרר או כמה חודשים במקפיא ולהפשיר לפני השימוש
  • בכל השנה אפשר להמיר את קמח תפוחי האדמה בקמח קונדיטור
  • ככל שהעלה מרודד עבה יותר העוגיות תהיינה רכות יותר

זמן ההכנה כולל את זמן שהיית הבצק במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 20.8% 4.2% 74.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב