דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 59 גרם למנה\יחידה (כ- 18 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גלידת תות ביתית
גלידה בטעם תות שדה
  • 1 לרסק את התותים.
  • 2 להקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף קשה.
  • 3 להוסיף בהדרגה את התותים המרוסקים.
  • 4 להקציף בקערה נפרדת את השמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר לקצף קשה.
  • 5 להוסיף את הקצף של השמנת מתוקה לקצף עם התותים. לקפל עד לתערובת אחידה.
  • 6 לשים על תבנית מאפינס או איגליש קייק ולהקפיא (סה"כ 18 תבניות מאפינס).
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעות הגשה: אפשרי לשים בסיר מעט מסירופ התותים, להוסיף כפית סוכר ו- ו2-3 עלי נענע כתושים, להסמיך על הגז ולפני ההגשה לשים מעל הגלידה את הסירופ. אפשרי בתוך התערובת של הגלידה להוסיף חתיכות קטנות מאוד של תות או עלי נענע.

הקצפת בתמונה הינה תוספת. הערך התזונתי לא כולל את הקצפת. אפשר להכין גם בתבנית אינגליש קייק או תבנית עם חור, עדיף מסיליקון שיהיה קל להוציא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 25.5% 5.2% 66.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב