מצרכים למתכון
30 מנות/יחידות, 121 גרם למנה\יחידה (כ- 30 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
פיצות בתבניות של תנור
- הכנת הבצק:
- 1 לשים את כל חומרי הבצק לכדור. שופכים למעלה כ- 4 כפות שמן.
- 2 עוטפים את הקערה בשקית סופר ומניחים להתפחה של חצי שעה.
- 3 אחרי חצי שעה שוב לשים, עוטפים בשקית לעוד חצי שעה התפחה ובינתיים מכינים את הרוטב.
- הכנת הרוטב:
- 1 מטגנים בצל בשמן, מוסיפים את השום, כשמזהיב מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות ותבלינים לפי הטעם.
- 2 מוסיפים מים ועל אש קטנה מבשלים כ- 10 דקות.
- הכנת הפיצה:
- 1 לפיצה עבה מעט מכינים 2 תבניות של התנור. לפיצה דקה יותר מכינים 3 תבניות: 2 בגודל של התנור ואחת בגודל בינוני חד פעמי.
- 2 מחלקים בצק לפי מספר התבניות ומשטחים על התבנית, מעל מפזרים רוטב ותוספות אהובות (טונה, תירס, טבעות זיתים שחורים או ירוקים, בצל וכו`) ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 20 דקות.
- 3 אחרי 20 דקות מוציאים את התבנית, מפזרים מעל גבינה צהובה ומוצרלה מגורדות (אני מערבבת אותם יחד) לעוד 10 דקות בתנור.
- 4 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. בערך 30 מנות: 2 מגשים של התנור ועוד מגש אחד חד פעמי בינוני.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.3% |
15.6% |
22.2% |
61.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב