דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ריבועי פיצה מבצק עלים
ריבועי פיצה מהירים להכנה
  • 1 מניחים את ריבועי הבצק בתבנית על נייר אפייה.
  • 2 מערבבים את כל מצרכי הרוטב בקערה קטנה.
  • 3 מניחים בערך כף שטוחה של רוטב על כל ריבוע בצק עלים, משטחים, מפזרים גבינה מגורדת מעל הרוטב ומעל חרוזי זיתים (לא חובה - אפשר כל תוספת שאוהבים).
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 15-20 דקות עד שהגבינה מבעבעת ומשחימה קלות.
  • 5 בתיאבון חיוך

מי שרוצה שהבצק יהיה יותר נפוח יכול לאפות את הבצק לכמה דקות לבד, בערך 10 דקות ולהוציא, למרוח את הרוטב והגבינה ולהחזיר לתנור לעוד כ- 10-15 דקות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 34.4% 18.5% 46.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב