דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (כ- 24 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה, פירות ושקדים זהובים
עוגת גבינה עם שלל טעמים
  • הכנת הבסיס:
  • 1 מחממים תנור ל- 170 מעלות.
  • 2 מרסקים את כל המצרכים במעבד מזון עד איחודם.
  • 3 מהדקים לתחתית התבנית (תבנית קפיץ או רינג 26) ואופים 8 דקות.
  • 4 מוציאים לצינון.
  • הכנת המילוי:
  • 1 פורסים את הפירות דק דק.
  • 2 מערבבים את הגבינות עם הסוכר, סוכר הוניל והג`לטין מומס.
  • 3 מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים.
  • 4 מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים לתערובת.
  • 5 מסדרים שקף בשולי התבנית.
  • 6 מהדקים את פרוסות הפירות לשולי התבנית.
  • 7 יוצקים את המלית מעל הבסיס האפוי.
  • 8 מעבירים למקרר למשך לילה.
  • הכנת הציפוי:
  • 1 מטגנים באש בינונית את שבבי השקדים בחמאה, מצננים ומסדרים על העוגה הקרה.
  • 2 מחלצים מהתבנית ומסירים את השקף.
  • 3 בתיאבון וחג שמח חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיץ או רינג 26.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון וקירור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 48.3% 11.6% 38%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.97 (1.02 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב