מצרכים למתכון
30 מנות/יחידות, 25 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
עוגיות שיבולת שועל מקמח שיפון
- 1 מערבבים את החמאה, הסוכר, הביצה וסוכר הוניל, ומוסיפים את כל שאר המצרכים היבשים.
- 2 מערבבים עד שהתערובת אחידה.
- 3 מניחים בעזרת כף על נייר אפייה כ- 30 עוגיות.
- 4 אופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך כ- 20-25 דקות. מתקבלות עוגיות שיבולת שועל טעימות!
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
בריא ביחס לעוגיות - ממליצה להמיר את החמאה בשמן קוקוס.
ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה.
לתשומת לב: העוגיות אינן מתיימרות להיות עוגיות בריאות, אלא יש בהן מספר מרכיבים בריאים שאין בכל עוגיות שיבולת שועל אחרות.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.9% |
29.9% |
9.4% |
54.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב