דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 63 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת בננה-שוקו טבעונית
טבעוניים ואוהבי בננה? המתכון בשבילכם...
  • 1 מערבבים את הבננה המעוכה עם חלב הסויה (2 כפות) לבלילה חלקה.
  • 2 מערבבים בקערה נפרדת את הקמח התופח, הסוכר, המלח, השוקולד ואגוזי המלך). מוסיפים את בלילת הבננה לקערת היבשים ומוסיפים את השמן וחלב הסויה (1/2 כוס).
  • 3 מערבבים עד שהתערובת נעשית יחסית אחידה ללא גושים של קמח.
  • 4 יוצקים את התערובת לתבנית משומנת של 24-26 ס"מ.
  • 5 אופים בתנור במשך כ- 10 דקות בחום של 200 מעלות, ולאחר מכן מנמיכים לחום של 160 מעלות וממשיכים לאפות במשך כ- 30 דקות, או עד שהחלק העליון מזהיב.
  • 6 מקררים את העוגה על גבי רשת ובוזקים מעל אבקת סוכר כשהעוגה מתקררת.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 24-26 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 18.4% 7.3% 73.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב