דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 234 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה עם בצל ופלפלים קלויים
ארוחת ערב צבעונית וטעימה
  • 1 מערבבים את כל מרכיבי קבוצת "שאר המצרכים" בקערה. מעבירים לתבנית אפייה ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות עד להשחמה.
  • 2 בינתיים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • 3 מוציאים את הפסטה ומסננים. מוציאים את התבנית ומוציאים את התימין. מוסיפים את הפסטה לתבנית, מערבבים ומגישים חם.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם בלסמי מצומצם ופרמזן מגורדת.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להשתמש בפסטה מקמח חיטה מלא או כוסמין מלא.

הערך התזונתי לא כולל את החומץ הבלסמי והפרמזן. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.5% 25.7% 9.2% 58.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב