דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

43 מנות/יחידות, 59 גרם למנה\יחידה (40-45 מנות מ- 4 רולדות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
רולדת שמרים וחלבה
רולדה ביתית עם ממרח חלבה
  • 1 לשים את כל מצרכי הבצק (מלבד המים והמלח) במיקסר עם וו לישה עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה, לפחות כ- 5 דקות. את המים להוסיף בהדרגה ואת המלח לקראת סוף הלישה. מכסים ומתפיחים שעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • 2 מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים שווים. מקמחים משטח עבודה, מרדדים בעזרת מערוך את הבצק עד לקבלת בצק שטוח, מורחים חלבה למריחה, מגלגלים ומעבירים לתבנית עם נייר אפיייה לתפיחה שנייה, לפחות כחצי שעה. אפשרות שנייה: לאחר שמגלגלים את הבצק חותחים עם סכין חדה לאורך הרולדה, מגלגלים את שתי הקצוות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
  • 3 מברישים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 20-30 דקות או עד להשחמה. בינתיים מרתיחים מים לנס קפה...
  • 4 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 16.4% 12.1% 71.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב