דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 134 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה עם פירות יבשים
עוגת גבינה שמתאימה לשבועות ולט"ו בשבט
  • 1 מערבבים את כל מצרכי העוגה (חוץ מהפירות היבשים) בקערה במטרפה ידנית, עד לקבלת בלילה במרקם אחיד ללא גושים. מוסיפים את הפירות היבשים ומערבבים.
  • 2 מרפדים תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ בנייר אפייה ומעבירים את הבלילה לתבנית.
  • 3 מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לפחות לכשעה (מומלץ להניח תבנית עם מים מתחת) עד להשחמה קלה (לא לפתוח את התנור במהלך האפייה וגם לא במהלך הצינון).
  • 4 מכבים את התנור ומשאירים את העוגה לעוד כשעה של צינון.
  • 5 בתיאבון וחג שבועות שמח חיוך
טיפ למתכון
אם רוצים שוליים שחומים בעוגה - מרפדים את השוליים של התבנית בנייר עיתון רטוב לפני במהלך האפייה (כמו בתמונה).

ציוד נדרש: תבנית קפיצית בקוטר 24.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 12.4% 22.4% 63.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב