דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 119 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מטבל גבינה ובצל ירוק
הבצל הירוק משתלב בצורה נפלאה
  • 1 לרוקן את מיכל הגבינה אל קערית עמוקה.
  • 2 לקצוץ את עלי הבצל הירוק השטופים לעיגולים דקים ולהוסיף אל הגבינה.
  • 3 להוסיף את השמנת החמוצה ולערבב בעדינות.
  • 4 להוסיף זיתים, מלח ופלפל.
  • 5 לקשט את המטבל בבצל ירוק ומספר זיתים.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגיש את המטבל בתוספת מציות ופלטת ירקות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 31.4% 39.2% 27.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב