דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 363 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה עם טונה
ארוחת ערב טעימה לכל המשפחה
  • 1 בסיר גדול מבשלים את הפסטה עם המים והמלח למשך כ- 15 דקות ומסננים את המים.
  • 2 בסיר אחר מטגנים בשמן את הבצלים (חתוכים לפרוסות) יחד עם שיני השום, מוסיפים את הפלפלים (חתוכים לאצבעות) ומקפיצים על אש גבוהה למשך כ- 10 דקות.
  • 3 מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • 4 בסיר קטן שמים את רסק העגבניות עם המים, מערבבים, מוסיפים את הטונה, השום והתבלינים, ומביאים לרתיחה.
  • 5 מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ- 5 דקות.
  • 6 מערבבים את הפסטה עם הירקות, מגישים חם ביחד עם הרוטב בצד (ניתן לערבב ביחד עם הרוטב לפני ההגשה כמובן ולהגיש).
  • 7 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להמיר את הפסטה לפסטה מקמח מלא.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 8.3% 16.6% 73.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב