דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

1.15 ק"ג לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
רוטב רוזה
רוטב רוזה לפסטה בהכנה ביתית מהירה
  • 1 לקצוץ את הבצל ולטגן בשמן יחד עם השום עד להזהבה קלה.
  • 2 לגרד את העגבניות בפומפייה (ניתן לחלוט את העגבניות, לקלף ורק לאחר מכן לגרד אותן). לאחר שהבצל מזהיב יש להוסיף את העגבניות, הבזיליקום והתבלינים.
  • 3 לערבב, להוסיף את השמנת, לבשל כ- 5 דקות על אש נמוכה ולהגיש חם על פסטה מבושלת!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש ב- 4 קוביות שום כתוש קפוא וב- 2 תיבוליות בזיליקום. מומלץ להוסיף פרמזן מעל הרוטב בזמן ההגשה.

הכמות מספיקה לבערך חבילת פסטה אחת. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 54.5% 7.6% 33.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.32 (1.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב