דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 255 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה בשמנת ופטריות
פסטה פטריות ברוטב שמנת
  • 1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • 2 במחבת מחממים שמן זית ומטגנים בצל קצוץ עד שקיפות, מוסיפים גם את השום הכתוש.
  • 3 מכניסים פנימה את הפטריות החתוכות עד שמתרככות. מתבלים בתבלינים.
  • 4 מוסיפים יין לבן ומבשלים לעוד מספר דקות על אש נמוכה.
  • 5 מוסיפים שמנת לבישול (או שמנת מתוקה) ומביאים לרתיחה.
  • 6 להסמכה של הרוטב שופכים את הקורנפלור המומס עם המים, ומבשלים עוד מספר דקות.
  • 7 מסננים את הפסטה, שוטפים מעט במים קרים ושופכים את רוטב השמנת.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 14.7% 13.9% 67.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב