דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 213 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפוחי אדמה צלויים במיונז
שילוב נפלא של טעמים
  • 1 לשטוף את תפוחי האדמה והבטטות, לנגב אותם היטב ולהניח בתוך קערה.
  • 2 לבחוש היטב את המיונז עם שאר התבלינים, לפזר על תפוחי האדמה והבטטות בקערה, לערבב היטב, לכסות בניילון נצמד ולהניח במקרר כשעה.
  • 3 לאפות בתנור בחום של 200 מעלות למשך כשעה או עד להשחמה.
  • 4 מומלץ להגיש כתוספת חמה!
  • 5 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
את המיונז הרגיל ניתן להמיר למיוקל.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה כולל גם את זמן השהייה במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.3% 6.1% 6.7% 77.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב