דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב נפלא של טעמים

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 213 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לשטוף את תפוחי האדמה והבטטות, לנגב אותם היטב ולהניח בתוך קערה.
  • 2 לבחוש היטב את המיונז עם שאר התבלינים, לפזר על תפוחי האדמה והבטטות בקערה, לערבב היטב, לכסות בניילון נצמד ולהניח במקרר כשעה.
  • 3 לאפות בתנור בחום של 200 מעלות למשך כשעה או עד להשחמה.
  • 4 מומלץ להגיש כתוספת חמה!
  • 5 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
את המיונז הרגיל ניתן להמיר למיוקל.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה כולל גם את זמן השהייה במקרר.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)19893
חלבונים (גרם)3.46 1.62
פחמימות (גרם)4019
מתוכן סוכרים (גרם)9.02 4.24
שומנים (גרם)3.13 1.47
מתוכם שומן רווי (גרם)0.48 0.23
כולסטרול (מ"ג)1.41 0.66
נתרן (מ"ג)324.08152.25
סיבים תזונתיים (גרם)4.78 2.25
מים (גרם)162.2276.21
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)1,078506.59
ויטמין B (מ"ג)3.81.79
ויטמין B1 (מ"ג)0.160.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.04
ויטמין B3 (מ"ג)1.860.88
ויטמין B5 (מ"ג)1.20.56
ויטמין B6 (מ"ג)0.470.22
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)15.487.27
ויטמין C (מ"ג)27.0712.72
ויטמין E (מ"ג)1.550.73
ויטמין K (מק"ג)3.841.8
סידן (מ"ג)41.8219.65
ברזל (מ"ג)1.440.68
מגנזיום (מ"ג)43.9820.66
זרחן (מ"ג)82.2238.63
אבץ (מ"ג)0.510.24
אשלגן (מ"ג)612.77287.88
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.190.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.170.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.3% 6.1% 6.7% 77.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.08 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.