דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה בחמאת עגבניות שרי וזיתים
פסטה טעימה לארוחת הערב
  • 1 טוחנים את עגבניות השרי עם השום היטב בעזרת בלנדר מוט.
  • 2 ממיסים את החמאה בשמן ומוסיפים את העגבניות + השום.
  • 3 מוסיפים את האורגנו, הסוכר והסלרי, ומטגנים על אש בינונית תוך כדי ערבוב, עד לאידוי רוב הנוזלים.
  • 4 בינתיים, מבשלים את הפסטה לדרגת אל-דנטה על פי הוראות ההכנה.
  • 5 מוסיפים לרוטב את הזיתים, הפפריקה, הבזיליקום והפסטה המבושלת (אחרי סינון שלה), ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל, מבשלים עוד כדקה ומסירים מהאש.
  • 6 מגישים חם.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם גבינת פרמזן או פקורינו.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 24.9% 10.7% 61.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב