דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 155 גרם למנה\יחידה (כ- 12 פרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה פירורים קלה
עוגת גבינה עם פירורים קלה להכנה
  • 1 לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • 2 במעבד מזון לעבד קמח, אבקת אפייה, 1/3 כוס סוכר וחמאה, עד לקבלת תערובת פירורית.
  • 3 להוסיף את החלמונים ולעבד עד לקבלת בצק אחיד.
  • 4 לשמן תבנית עגולה 26 ולשטח 2/3 מהבצק.
  • 5 את ה- 1/3 הנותר לשטח על תבנית מרובעת/מלבנית.
  • 6 להכניס לתנור במשך 20 דקות עד להזהבה. להוציא ולקרר היטב.
  • 7 להקציף ביחד את השמנת עם 1/2 כוס הסוכר והאינסטנט פודינג, עד לקבלת קצף יציב.
  • 8 להוסיף בתנועות עטיפה את הגבינות.
  • 9 לשפוך את תערובת הגבינות על הבצק שבתבנית העגולה.
  • 10 לגרר את הבצק מהתבנית המלבנית ולזרות מעל העוגה (פירורים).
  • 11 להכניס למקרר ל- 2-3 שעות או לילה שלם.
  • 12 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה 26 + תבנית מרובעת/מלבנית.

זמן ההכנה לא כולל את זמן השהייה במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 35.8% 12.2% 48.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב