דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 155 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה פירורים קלה
עוגת גבינה עם פירורים קלה להכנה
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 במעבד מזון/במיקסר לעבד את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והחמאה, עד לקבלת תערובת פירורית. להוסיף את החלמונים ולעבד עד לקבלת בצק אחיד.
  • 3 לשמן תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ ולשטח 2/3 מהבצק. את ה- 1/3 הנותר לשטח על תבנית מרובעת/מלבנית. להכניס לתנור למשך כ- 20 דקות עד להזהבה. להוציא ולצנן היטב.
  • 4 להקציף ביחד את השמנת עם הסוכר ואינסטנט הפודינג עד לקבלת קצף יציב. להוסיף בתנועות עטיפה את הגבינות ולהעביר את תערובת הגבינות על הבצק שבתבנית העגולה.
  • 5 לגרר את הבצק מהתבנית המלבנית ולזרות מעל העוגה (פירורים). להכניס למקרר ל- 2-3 שעות או למשך לילה שלם. מתקבלת עוגת גבינה פירורים קלה להכנה ופשוט מושלמת!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון/מיקסר, תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ + תבנית מרובעת/מלבנית.

זמן ההכנה לא כולל את זמן השהייה במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 35.8% 12.2% 48.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.62 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב