דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 64 גרם למנה\יחידה (כ- 20 פרוסות עוגה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת קרם חלבה
עוגה קלה לאירוח עם נגיעות חלבה
  • 1 לחמם תנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 בקערת מיקסר להקציף את הביצים ביחד עם סוכר הוניל עד שהתערובת מתחילה לעלות.
  • 3 להוסיף את הסוכר ב- 2-3 פעמים ולהמשיך להקציף עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.
  • 4 להנמיך את המיקסר ולהוסיף את השמן.
  • 5 בקערה לערבב את הקמח, אבקת האפייה ואינסטנט הפודינג.
  • 6 להוסיף לסירוגין את החומרים היבשים ואת המים ולהקציף רק עד שהתערובת אחידה.
  • 7 להוסיף את ממרח החלבה ולהקציף מספר שניות עד שהממרח ייבלע בתערובת.
  • 8 לשמן 2 תבניות אינגליש קייק.
  • 9 לחלק את התערובת בין שתי התבניות.
  • 10 להכניס לתנור ולאפות במשך 30-40 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 32.2% 9.1% 58.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב