דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 921 גרם למנה\יחידה (5-7 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט כרובית ובצל ירוק
סלט נהדר וצבעוני לאירוח
  • 1 מבשלים את הכרובית במים הרותחים, המלח והחומץ למשך כ- 10 דקות (כמו אטריות).
  • 2 מצננים את הכרובית, חותכים ומוסיפים את המלפפונים החמוצים, הגזר המרוסק והתירס.
  • 3 מוסיפים את המיונז, המלח והפלפל הלבן.
  • 4 לבסוף מפזרים את טבעות הבצל הירוק.
  • 5 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להשתמש בתירס קפוא במקום משומר.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.9% 13.8% 14.3% 57%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב