דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 251 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מוקפץ סיני עם נודלס וירקות
ארוחה צמחונית ומזינה
  • 1 הכנה מוקדמת: את הבצל הסגול חוצים ופורסים לאורכו, את השום חותכים לפרוסות, את הפלפל האדום, הפלפל הצהוב, הגזר והקישוא פורסים לרצועות דקות, את הפלפל החריף פורסים לטבעות ואת הפטריות שוטפים ופורסים.
  • 2 מחממים את השמן בווק או במחבת עמוקה (ציפוי טפלון/קרמי), מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן קלות.
  • 3 מוסיפים את שאר הירקות בהדרגה בסדר הבא: פלפלים, גזר וקישוא. בסוף מוסיפים את הפטריות ומפזרים מעל הכל את המלח הגס, הפלפל השחור הגרוס ופלפל הצ`ילי הגרוס. כל זאת תוך כדי ערבוב ועד ריכוך קל.
  • 4 בינתיים מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן ומסננים מנוזלים.
  • 5 מוסיפים לירקות את הדבש, רוטב הצ`ילי המתוק ורוטב הסויה, ומערבבים במשך כ- 2 דקות לספיגת טעמים. מוסיפים את הנודלס, שוב מערבבים במשך אותו הזמן והמוקפץ מוכן.
  • 6 טעים ומזין - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשדרג עם תוספות כמו עוף, בקר וכדומה.

ציוד נדרש: ווק או מחבת עמוקה (ציפוי טפלון/קרמי).

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.7% 11.4% 12.4% 69.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב